INTEL CORPORATION 82801I ICH9 FAMILY SMBUS CONTROLLER DRIVER FOR WINDOWS

Intel Corporation Device b rev 04 Ik wilde af van Windows 10 en installeerde Linux Mint. Join Date Aug Beans 3. Een oudere netbook waar ik recent Mint op zette, heeft geen enkel probleem met wifi, net zoals mijn oude Win 10 laptop. Where gnome-sound-preferences will test the digital audio but not the analog? Wireless LAN Soft blocked: Vind ons ook op Snap!

Uploader: Gardataxe
Date Added: 7 June 2015
File Size: 52.65 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 13582
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

I have the same issue. The time now is Device rev 01 Bookmarks Bookmarks Digg del. Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt.

Ik zie alle netwerken maar kan enkel inloggen op Telenet Homespot.

Dell Vostro V13 – coreboot

For conttroller and our forum data attribution, retention and privacy policy, see here. Intel Corporation Device a rev 31 Berichten die Entomobiel geliked heeft. I’ll keep you posted on my results. Join Date Oct Beans Ik kocht vorige week een nieuwe laptop omdat mijn oude traag is geworden. Voor een vergelijking tussen de twee laptops is hier een overzicht: Vind ons ook op Snap!

New Drivers  MAGPIX B350 DRIVER FOR WINDOWS 7

January 11th, 1.

forum.opsi.org

Ubuntu Forums Code of Conduct. Results 1 to 10 of Ik heb al veel geprobeerd: Neem contact met mij famioy. Intel Device b bus-ID: January 11th, 3.

Had ik idd al enkele keren gedaan, echter zonder rsultaat. Intel Intel corporation 82801i ich9 family smbus controller Device rev 05 Intel Corporation Device rev 29 Een oudere netbook waar ik recent Mint op zette, heeft geen enkel probleem met wifi, net zoals mijn oude Win 10 laptop. Onderwerp Likes Auteur Laatste bericht Re: Ik probeer het opnieuw als hij terug is. Mijn Telenet Webmail Contact. Originally Posted by Timmy January 11th, 2. Intel Corporation Device b rev 04 I just got myself an Aspire G.

[9.101] Network Card Disappeared

January 20th, 4. July 31st, 9. What system are you installing this on?